Η εταιρεία

Ποιοι είμαστε...

Η Biomedis – Επιστημονική Παραγωγική Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης (БИОМЕДИС ООО НПК) είναι η μεγάλη ρωσική ηγέτιδα εταιρία στον τομέα της κατασκευής συσκευών βιοσυντονισμού.
Η εταιρία ξεκίνησε στη Ρωσία, παράγοντας φυσιοθεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού. Εν συνεχεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην παραγωγή συσκευών, που έχουν ως βάση την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και πρόσφατα άρχισε την παραγωγή διαγνωστικών συσκευών βιοσυντονισμού για επαγγελματίες. Διαθέτει κατασκευαστικές μονάδες σε Ρωσία και Κίνα, οι οποίες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το διεθές στάνταρντ διαχείρισης ποιότητας ISO 9001/2011.
Χιλιάδες καταναλωτές και επαγγελματίες στη Ρωσική Ομοσπονδία και άλλες χώρες της Ασίας έχουν εμπιστευεί τις συσκευές της Biomedis για τη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητάς τους.
Αφού η εταιρία εδραίωσε τη θέση της στην αγορά της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, η οποία αριθμεί 183 εκατομμύρια κατοίκους, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να δραστηριοποιηθεί σε Ευρώπη και Αμερική. Μέσω του εργοστασίου της στην Κίνα, παράγει συσκευές σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς (σήμανση “CE”), τις οποίες εξάγει στην Ευρώπη.
Ταυτόχρονα η Biomedis, αναλύοντας της προοπτικές της αγοράς και διαπιστώνοντας τη δυναμική των απευθείας πωλήσεων, περνάει στο χώρο του MLM και απευθύνεται σε δραστήρια άτομα, τα οποία επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους, με μία σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση.
Μέσα σε λίγο χρόνο χιλιάδες ανεξάρτητοι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Biomedis και είδαν την υγεία και την οικονομική τους κατάσταση να βελτιώνεται.
Ο συνδυασμός των πρωτότυπων συσκευών με το νεοκλασικό, απλό στην κατανόηση και την εφαρμογή, επικερδές και ιδιαίτερα συμφέρον marketing plan, κάνει τη μεγάλη ειδοποιό διαφορά της Biomedis με τις άλλες εταιρίες απευθείας πωλήσεων.

 

Η Biomedis είναι η επιλογή του σήμερα για την επιτυχία του αύριο.
Οι συσκευές της Biomedis διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τις συσκευές άλλων εταιριών. Λόγου χάρη, η συσκευή Biomedis (σε λειτουργικό σύστημα Google Android) συνιστά μία μοναδική καινοτομία, καθώς είναι η μοναδική που συνδυάζει τις ιδιότητες μίας συσκευές βιοσυντονισμού με αυτές ενός mini tablet (λειτουργικό σύστημα Android, πλήθος application, σύνδεση στο ίντερνετ κλπ). Επιπρόσθετα, είναι μία συσκευή 3 σε 1, δηλαδή φυσιοθεραπευτική, αντιπαρασιτική και προγραμματιστής μαζί. Έτσι ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να αγοράσει τρεις συσκευές αντί για μία, προκειμένου να ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Η εταιρία Biomedis πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς , κάνει την διαφορά και στον τρόπο προώθησης των προϊόντων της.

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την δύναμη που προσφέρει πλέον το Internet , έχει αποφασίσει να στήσει όλο το σχέδιο προώθησής της πάνω σε αυτό. Χρησιμοποιώντας το Internet ως άψυχο υλικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες της ως έμψυχο , η εταιρία έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα πλάνο αμοιβών το οποίο δίνει κίνητρα και αποφέρει κέρδος σε όσους έχουν όρεξη να εργαστούν.

“Η βασική ιδέα είναι η προώθηση των προϊόντων, από τους συνεργάτες της από στόμα σε στόμα ουσιαστικά και παράλληλα η επιβράβευση τους για αυτό.”

«Προϊόντα BIOMEDIS – είναι μοναδικός συνδιασμός επιστήμης και φύσης του ανθρώπου»

Εταιρία ιδρύθηκε το 2008 με επιστημονικό υπόβαθρο πανεπιστημίου ενέργειο-πληροφοριακής βιοτεχνολογίας.
10 χρόνια επιστημονικών ερευνών, για να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές και ασφαλή τεχνολογίες εξυγίανσης.
Βελτίωση μεθόδων χρήσης συσκευών κάθε χρόνο καθώς και ανανέωση γραμμής παραγωγής προϊόντων.

Αξιοπιστία


90% θετικά σχόλια από ευχαριστημένους χρήστες

Δυνατότητες


Ευελιξία της μεθόδου επιτρέπει με μία συσκευή να λύνονται διάφορα προβλήματα

Ασφάλεια


Χωρίς παρενέργειες ώστε να χρησιμοποιείται από παιδιά και ηλικιωμένα άτομα

Τεχνολογία


Τεχνολογία αιχμής στις προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευές μας για αποτελεσματικότερη αποκατάσταση

Προσωπική Διάγνωση


Δυνατότητες δημιουργίας προσωπικών συμπλεγμάτων εξυγίανσης

Σχεδίαση


Φορητότητα και μικρό βάρος επιτρέπουν πάντα και παντού να έχετε τη συσκευή μαζί σας