BIOMEDIS TRINITY για την πρόληψη και θεραπεία του Coronavirus 2019-nCoV:

Corona Virus

Ο κόσμος προετοιμάζεται για την παγκόσμια επιδημία της κινεζικής νόσου. Το Coronavirus εξαπλώνεται ενεργά παγκοσμίως. Επιβεβαιωμένες περιπτώσεις λοίμωξης σε περισσότερες από σε 50 χώρες.

Οι επίσημες στατιστικές από 27 ης Φεβρουαρίου:

  • 81.218 άτομα μολυσμένα 
  • 2.801 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Κάθε μέρα, ο αριθμός των περιπτώσεων αυξάνεται ραγδαία . Μόνο την τελευταία ημέρα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 900 περιπτώσεις.

“Προς το παρόν, είναι απαραίτητο όλες οι χώρες, οι κοινότητες, οι οικογένειες και κάθε άτομο να επικεντρωθεί ξεχωριστά στις προετοιμασίες …. “Πρέπει να επικεντρωθούμε στη συγκράτηση της λοίμωξης, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα δυνατά μέτρα για να προετοιμαστούμε για μια πιθανή πανδημία”.

δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( WHO ) στις 24 Φεβρουαρίου του 2020.

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για τον κοροναϊό ( Coronavirus 2019-nCoV )

Αυτό το νέο στέλεχος της οικογένειας των κοροναιών δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα σε ανθρώπους.

Ο κοροναϊός μεταδίδεται με αερομεταφερόμενα σταγονίδια, με αέρα και μέσω άμεσης επαφής με μολυσμένα ζώα, ανθρώπους ή αντικείμενα. Το προσδόκιμο ζωής χωρίς ζωντανό μεταφορέα δεν ορίζεται και μπορεί να είναι περισσότερο από μία ώρα.

Η εκτιμώμενη περίοδος επώασης είναι 5-14 ημέρες.

Η ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί σε μια ήπια μορφή , και να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες, νευρικό ιστό σύστημα της γαστρεντερικής οδού.

Τα πρώτα συμπτώματα ενός κορωναϊού σε ένα άτομο είναι παρόμοια με τη συνήθη γρίπη ή ένα κρύο: πυρετός, βήχας, γενική αδιαθεσία, πεπτικές διαταραχές.

Προχωρώντας , ο Coronavirus 2019-nCoV μολύνει τους πνεύμονες του ασθενούς. Επτά ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, ο ασθενής αναπτύσσει σοβαρή μορφή πνευμονίας. Σε αυτή την περίπτωση, οι φλεγμονώδεις πνευμονικές κοιλότητες είναι γεμάτες με υγρό, το οποίο παρεμβαίνει στην κανονική ανταλλαγή αερίων. Αυτό διαταράσσει τη διαδικασία αναπνοής, προκαλώντας οξεία ανεπάρκεια οξυγόνου στους ιστούς.

Εάν η ανοσία ενός μολυσμένου προσώπου αποδυναμωθεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα θανάτου.

Κίνδυνο διατρέχουν οι ηλικιωμένοι , τα παιδιά, τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και χρόνιες παθήσεις.

Φάρμακα κατά του Κοροναϊού:

Τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά του Coronavirus 2019-nCoV αυτή τη στιγμή δεν είναι είναι υπαρκτά.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το πρώτο εμβόλιο Kοροναϊού θα εμφανιστεί όχι νωρίτερα μετά από 12-18 μήνες.

Πώς μπορείτε να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επιδημίας Coronavirus 2019-nCoV:

Η λοιμώδης ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιδημίας θα εξασφαλιστεί με καθημερινή χρήση με σκοπό την πρόληψη της συσκευής διόρθωσης βιοσυντονισμού BIOMEDIS TRINITY .

Είναι γνωστό ότι ο θάνατος οποιουδήποτε ιού συμβαίνει όταν εκτίθεται σε ένα συντονισμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μικροκυμάτων.

Η TRINITY δρα στον ιό με ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εξαιρετικά υψηλής συχνότητας συντονισμένο με τις στρεπτικές δονήσεις του DNA / RNA του ιού.

Μέχρι σήμερα, οι συχνότητες πολυάριθμων στελεχών κοροναϊών, συμπεριλαμβανομένου του Coronavirus 2019-nCoV , έχουν υπολογιστεί και εισέλθει στη συσκευή .

Κατά την επιδημία, είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει ισχυρή ανοσία και καλή υγεία.

Το BIOMEDIS TRINITY παρέχει ολοκληρωμένη οφέλη για την υγεία, με βάση τις αρχές που χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση των προβλημάτων του σώματος. Με την τακτική χρήση, ενεργοποιείται η αυτο-επούλωση του σώματος και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πώς TRINITY σκοτώνει τον ιό:

Είναι γνωστό ότι το ποσοστό επιβίωσης του ιού προσδιορίζεται από το βαθμό της διαίρεσης του, που είναι περίπου έχουν την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται.

Η συσκευή δρα επί του DNA / RNA του ιού με ένα μη θερμικό συντονισμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μικροκυμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, η συχνότητα έκθεσης συμπίπτει με τη φυσική συχνότητα των στρεπτικών κραδασμών του DNA / RNA του Coronavirus 2019-nCoV. Ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, η διαδικασία διαίρεσης εμποδίζεται, γεγονός που οδηγεί στον θάνατο του ιού.

Ανατομία Κοροναϊού

Πριν από τη διαίρεση ενός ιικού κυττάρου, το DNA / RNA του δακτυλίου σπάει, ένας κλώνος DNA / RNA αρχίζει να ξετυλίγεται γύρω από τον άλλο. Στη συνέχεια, βάσεις DNA / RNA τραβιούνται σε κάθε κλώνο . Το μόριο DNA / RNA έχει τη δική του συχνότητα μηχανικών στρεπτικών κραδασμών. Όταν οι δονήσεις αυτές διεγείρονται, το μόριο εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό κύμα στην περιοχή μικροκυμάτων. Επίσης, ένα μόριο DNA / RNA είναι ικανό να απορροφά κύματα μικροκυμάτων. Όταν ένα μόριο DNA / RNA εκτίθεται σε ένα συντονισμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μικροκυμάτων, διεγείρονται στρεπτικές δονήσεις. Ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με συχνότητα στρεπτικής δόνησης DNA / RNA εμποδίζει τις βάσεις και τα ένζυμα να έλθουν σε επαφή με τους κλώνους της έλικας DNA / RNA , δηλ. παρεμποδίζει τη διαδικασία αντιγραφής και οδηγεί στο θάνατο του ιού.

Σημαντικό!
Δεδομένου ότι το επίπεδο του ενεργού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι μη θερμικό και η συχνότητα είναι συντονισμένη, το πεδίο επηρεάζει μόνο ένα συγκεκριμένο DNA / RNA . Έτσι, έχει επιλυθεί το έργο της προστασίας του “οργανισμού-ξενιστή” και του περιβάλλοντος οικοσυστήματος, καθώς και η διατήρηση του απολυμασμένου υλικού χωρίς καταστροφή.

Η έκθεση είναι 100% ασφαλής για τον φορέα του ιού.

Με την ίδια αρχή, η TRINITY αντιμετωπίζει τους ιούς, τα βακτηρίδια, τους μύκητες, τα πρωτόζωα και τις έλμινθες.

Πώς TRINITY ρυθμίζει τα όργανα και τα συστήματα:

Η θεραπευτική επίδραση βασίζεται στις αρχές της διόρθωσης του σώματος με βιοανάλυση.

Κάθε άτομο είναι πηγή φυσιολογικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Τα υγιή κύτταρα και όργανα λειτουργούν με τη βέλτιστη συχνότητα δόνησης για αυτά .

Οι ταλαντώσεις ενός αποδυναμωμένου οργανισμού αποκλίνουν από τις βέλτιστες τιμές και η λειτουργία του σώματος διαταράσσεται.

Το BIOMEDIS TRINITY παράγει φυσιολογικές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και, μέσω της επίδρασης της βιοανάλυσης, επιστρέφει τα κύτταρα και τα όργανα στη βέλτιστη συχνότητα των κραδασμών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BIOMEDIS TRINITY για την πρόληψη και θεραπεία του Coronavirus 2019-nCoV:

Για τη πρόληψη του Κοροναϊού κατά τη περίοδο τη παγκόσμιας επιδημίας συνιστάται σ’ όλους να εφαρμόζουν το πρόγραμμα πρόληψης του ιού “#241 Λ2-Κοροναϊός 2020 Πρόληψη”

  • Λειτουργία – 2
  • Ισχύς – 100%
  • Η διάρκεια του συμπλέγματος είναι 5 ώρες και 27 λεπτά

Αφού παρατηρηθούν τα πρώτα σημάδια αδυναμίας και κακουχίας , αμέσως να ακολουθήσει η εφαρμογή του συμπλέγματος Θεραπείας “#242 Λ2-Κοροναϊός 2020 Θεραπεία”.

  • Λειτουργία – 2
  • Ισχύς – 100%
  • Η διάρκεια του συμπλέγματος είναι 8 ώρες και 33 λεπτά

Τα συμπλέγματα για την πρόληψη και θεραπεία του Κοροναϊού περιλαμβάνουν αντιϊκά προγράμματα, προγράμματα που ρυθμίζουν όργανα και συστήματα, προγράμματα αποτοξίνωσης και διέγερσης της ανοσίας.

Μπορείτε να δείτε και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας εδώ


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.
Προμηθευτείτε μία TRINITY και λύστε τα προβλήματα Υγείας σας !
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !
Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
www.biomedisproducts.com